Vilken typ av hjälp behöver du?

Bland tjänsterna vi erbjuder ingår bland annat de nedan.

services_icon1

Klottersanering

En av de många tjänster vi erbjuder är klottersanering. När du kontaktar oss för hjälp med detta kan du alltid räkna med att saneringen kommer utföras snabbt och effektivt. I akuta fall erbjuder vi även jourservice vilket innebär att du kan nå oss dygnet runt, året runt! Vi rengör på alla typer av ytor och ser till att saneringen inte lämnar spår efter sig.

services_icon1

Målning

Klottersanering är bara en av de många typer av tjänster du kan vända dig till oss för att få hjälp med. Vi kan till exempel förse dig med olika sorters målning. Våra målare har både utbildningen och erfarenheten som är nödvändig för att leverera resultat av högsta klass. Ta kontakt med oss idag för att berätta mer om dina behov.

services_icon1.png

Fasadtvätt

Vi är även ett företag som kan hjälpa dig med olika typer av fastighetsvård. Det kan till exempel handla om fasadtvätt då vi gör en genomgående rengöring av fasaden på din fastighet och tar bort smuts, mögel och alger.

services_icon1

Taktvätt

Vi kan också förse dig med högkvalitativ takvätt. Med vår takvätt blir din fastighet mer välkomnande och slipper oönskade problem. Vi utför taktvätt för både privatpersoner och företag samt bostadsrättsföreningar.