Klottersanering bäst Stockholm

Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB

Välkommen till oss på Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB! Vi är ett företag vars vision är att göra Stockholm till en ren, trevlig och trivsam stad, fri från klotter och smuts. Just därför erbjuder vi flera olika typer av ytunderhåll såsom klottersanering och fasadtvätt. Vi håller rent allt från väggar och tak, till broar, tunnlar och parkeringshus.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att vi med vår breda kunskap och omfattande erfarenhet inom området kommer leverera förstklassiga resultat. Vi har dessutom ID06 för att du ska vara säker på att vi är en seriös aktör. Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Lång erfarenhet och fina referenser

Eftersom vi på Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB varit verksamma i många år har vi en erfarenhet som inte många andra företag kan mäta sig med. Faktum att vi drog igång vår verksamhet för ett antal år sedan innebär att vi haft gott om tid på oss att etablera effektiva arbetsstrategier. Detta är något som märks av på våra fina kundbetyg. Ända sedan vi startade vårt företag har det viktigaste varit att du som kund hos oss blir nöjd med tjänsten vi levererar. Vårt fokus på service i kombination med kvaliteten våra tjänster håller har gjort att vi fått mycket fina kundomdömen och referenser. Vi på Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB är helt enkelt valet för dig som vill anlita en omtyckt och pålitlig firma!

Klottersanering skicklig Stockholm

RUT-avdraget blir enkelt med oss

Flera av de tjänster vi på Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB erbjuder omfattas av RUT-avdraget, skattereduktionen du som är privatperson kan tillämpa för tjänster inom rengöring, underhåll och tvätt. När du vill använda dig av RUT-avdraget för någon av våra tjänster ser vi till att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi sköter alltid hela processen och skickar in alla uppgifter till Skatteverket. På så sätt kan du alltså njuta av en fin rabatt, utan att behöva anstränga dig för det!

Generellt sett kan du som är privatkund göra RUT-avdrag på en totalsumma om 75 000 kr per år. Som mest kan du få RUT-avdrag på hela 50% av priset för arbetskostnaderna, du har med andra ord en hel del pengar att spara in!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify